Airbus A350 klar til 2013

Airbus kæmper med Boeing om markedet for fly af nye materialer og med lavt brændstofforbrug og i den kamp fører Boeing med sin 787 reamliner, selv om den indtil nu er forsinket med to år i produktionen, skriver borsen.dk.

 

Airbus har netop gennemlevet en lignende forsinkelse med gigantflyet A380, men det tager ikke modet fra selskabets topchef Louis Gallois, som fastholder produktionsplanen for A350. Han beskriver planen som tætpakket og ambitiøs, men fastholder, at man fortsat er på rette spor.

Vicedirektør Richard Aboulafia fra Teal Group, specialister i den type projekter, regner først med, at den nye flytype kan være færdg i 2015 på grund af mange nye komponenter, som også har forsinket udviklingen af andre nye flytyper hos både Boeing og Airbus.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.