Airbus har problemer med at levere

airbusA350Airbus har store problemer med at leve op til sine mål for levering af producentens nye A350 i år – primært på grund af forsinkelser fra underleverandører, siger CEO Fabrice Bregier.

Airbus skal stadig nå at levere 41 A350 for at nå sit mål med 50 fly i indeværende år, hvor man er kommet langsomt i gang på grund af manglende leverancer af sæder og toiletter.

Det drejer sig om leverancer fra selskabet Zodiac Aerospace, men ifølge Fabrice Bregier er situationen er forbedret, men ikke tilstrækkelig god til, at Airbus kan leve op til sine leveringsforpligtelser.

Ifølge Zodiac er der stadig forsinkelser med toiletterne, mens leveringen af sæder er under kontrol.

Fabrice Bregier er mere optimistisk med henblik på løsningen af motorproblemerne for Airbus A320neo, hvor problemerne med Pratt & Whitney motorerne er blevet løst, så Airbus kan regne med at nå sine leveringsplaner i andet halvår 2016.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.