Aktiv ferie skal sælge Danmark i Tyskland

familieferie-far-datter-fiskerAktiv Danmark deltager på Nordtysklands største rejsemesse Reisen Hamburg i dagene 19.-21. februar. Her repræsenteres netværkets ca. 300 medlemmer med speciale i aktiv ferie.

”På messen forventer vi at møde stor tysk interesse for vores aktive ferieprodukter”, siger formand for Dansk Turismefremme Anne-Mette Knattrup. ”Som en del af en samlet Danmarksstand med aktører og destinationer fra hele landet, vil vi få megen opmærksomhed”.

36% af de tyske turister, svarende til ca. 5 millioner overnatninger, fortæller, at de er på aktiv ferie i Danmark. Nogle typer udendørsaktiviteter efterspørges dog mere end andre. Vandring, lystfiskeri og cykling er de mest populære. 67% af tyske lystfiskere forbinder en ferie i Danmark med muligheden for at fiske. Det er en stor og profitabel gruppe for dansk turisme. Ligeledes associerer over halvdelen af tyske cyklister en ferie i Danmark med cykling.

Som resultat af det store potentiale for de to grupper, medvirker Aktiv Danmark i 2016 i to store markedsføringskampagner på det tyske marked inden for lystfisker- og cykelturisme. ”Mulighederne for lystfisker- og cykelferie i Danmark vil blive set af flere end nogensinde før”, siger marketing- og salgsansvarlig i Aktiv Danmark, Thomas Albrechtsen. ”Vi har høje forventninger til vores indsats på det tyske lystfisker- og cykelferiemarked og glæder os til at tage temperaturen på det tyske marked”, slutter Thomas Albrechtsen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.