Aktiv ferie skal sælge Danmark i Tyskland

familieferie-far-datter-fiskerAktiv Danmark deltager på Nordtysklands største rejsemesse Reisen Hamburg i dagene 19.-21. februar. Her repræsenteres netværkets ca. 300 medlemmer med speciale i aktiv ferie.

”På messen forventer vi at møde stor tysk interesse for vores aktive ferieprodukter”, siger formand for Dansk Turismefremme Anne-Mette Knattrup. ”Som en del af en samlet Danmarksstand med aktører og destinationer fra hele landet, vil vi få megen opmærksomhed”.

36% af de tyske turister, svarende til ca. 5 millioner overnatninger, fortæller, at de er på aktiv ferie i Danmark. Nogle typer udendørsaktiviteter efterspørges dog mere end andre. Vandring, lystfiskeri og cykling er de mest populære. 67% af tyske lystfiskere forbinder en ferie i Danmark med muligheden for at fiske. Det er en stor og profitabel gruppe for dansk turisme. Ligeledes associerer over halvdelen af tyske cyklister en ferie i Danmark med cykling.

Som resultat af det store potentiale for de to grupper, medvirker Aktiv Danmark i 2016 i to store markedsføringskampagner på det tyske marked inden for lystfisker- og cykelturisme. ”Mulighederne for lystfisker- og cykelferie i Danmark vil blive set af flere end nogensinde før”, siger marketing- og salgsansvarlig i Aktiv Danmark, Thomas Albrechtsen. ”Vi har høje forventninger til vores indsats på det tyske lystfisker- og cykelferiemarked og glæder os til at tage temperaturen på det tyske marked”, slutter Thomas Albrechtsen.

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.