Alarm efter 16 drukneulykker

I løbet af hele 2007 druknede 19 her i landet, og det vækker bekymring, at dødstallet allerede nu er så højt, skriver jp.dk.

 

Michael Aller, formand for Rådet for Større Badesikkerhed, frygter, at der kommer flere drukneulykker til, fordi august er den sommermåned, som byder på mest vind og stærkest.

 

Otte af drukneulykkerne er sket i danske havne og der er en polak og fire tyskere blandt de druknede. En medvirkende årsag til det høje tal kan være den forholdsvis lange og varme sommer, som medfører flere badende, men det kan også være, at badegæster er blevet mindre forsigtige.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.