Alkohol med i 10-15% af skiskaderne

Relationerne mellem alkohol og skiulykker er ikke officielt behandlet statistisk, men assistanceselskabet SOS International skønner, at 10-15% af skiulykkerne er alkohol-relaterede, skriver avisen.dk.

Teammanager i SOS International – Brian Kristensen – siger til Newspaq, at man ofte hører om ski-picnics, hvor skiløberne tager alkohol med ud på pisterne, hvorefter de kommer galt af sted. Alle de tilfælde, der kommer SOS International for øre bliver registreret og viser, at ulykkerne især sker, når der er drukket alkohol.

Hos Højmark Rejser er man kendt med, at vinterferien ud over skiløb ofte rummer masser af våde varer, når udfoldelserne på pisterne er ovre, men ifølge John Andersen fra rejsebureauet gør man en indsats for, at drikkeriet ikke skal tage overhånd – for eksempel ved at selskabets guider holder en slags opsyn under afterski.

2.166 danskere er indtil nu kommet til skade i Østrig, Frankrig, Italien og Schweiz, viser tallene fra SOS International.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.