All Inclusive et hit i efterårsferien

falk lauritsenNæsten hver anden rejse i uge 42 er med All Inclusive, viser tal fra Falk Lauritsen Rejser. Det er en stigning på 10% i forhold til sidste år.

”Vi har en fin fremgang med salg af All Inclusive rejser generelt, og vi har ikke mindst markant fremgang i forhold til børnefamilier, som har bestilt rejser til Kreta i efterårsferien. Det skyldes især familiehotellerne Ilanthos Village og Kiani Beach Resort, som vi har føjet til produktporteføljen i år”, siger direktør Søren Falk Lauritsen.

”Vi er i forvejen meget opmærksomme på børnefamiliernes særlige behov, og har lanceret servicekonceptet ’Nøøøj det’ for børn’, hvor der sommeren igennem har været fokus på gæster i børnehøjde. Vi har uddannet vores rejseledere, så de har styr på, hvor man kan få livretter til familiens yngste, hvor der er mulighed for at lege dagen lang, hvilke strande der er bedst egnede til børn – og hvor man finder den største is.

Falk Lauritsen Rejser flyver til Kreta fra tre lufthavne i efterårsferien.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.