Alle overlever flystyrt i Sydsudan

Alle 49 passagerer og besætningsmedlemmer overlevede flystyrtet selv om flyet brød i brand ved byen Wau i landets nordvestlige del.

Den russiskbyggede Antonov 26 havde 44 passagerer og fem besætningsmedlemmer ombord og 25 blev kørt til hospitalsbehandling med kvæstelser.

Flyet, som tilhører det sydsudanesiske flyselskab South Supreme Airlines, var på indenrigsflyvning mellem Juba og Wau da det styrtede.

De fleste passagerer er sydsudanesere. En er fra Kina og en er fra Eritrea. En fredsbevarende styrke fra FN arbejdede sammen med det lokale redningspersonale på at evakuere passagererne fra flyet, beretter David Shearer, chef for FN-missionen i Sydsudan.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.