Alle tiders værste forhold

Han henviste i en kommentar til BAs kvartalsregnskab til de helt uhørte brændstofpriser, den økonomisk afmatning og den svækkede forbrugertillid, som har givet selskabet lavere overskud i første kvartal af selskabets regnskabsår, skriver borsen.dk.


Det fremgår, at selskabets driftsresultater var 20 mio. pund lavere end ventet af analytikerne ifølge Bloomberg News og havnede på 35 mio. pund, mens nettoresultatet landede på 27 mio. pund mod forventet 35 mio. pund.

Udgifterne til brændstof steg 49% og BA venter at udgiften vil stige med en milliar pund i år i forhold til sidste år og at den samlede brændstofregning vil nå op på tre milliarder pund.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.