Almar Örn tilbage som chef for Sterling

Sterling har netop i en pressemeddelelse bekræftet, at selskabets direktør siden foråret, amerikanske Reza Taleghani, forlader virksomheden. Han erstattes af selskabets tidligere direktør, Almar Örn Hilmarsson.

 

Kilder tæt på Sterling vurderer, at udskiftningen i flyelskabets topledelse er en naturlig konsekvens af det skifte i ejerkredsen, der tilsyneladende fandt sted i slutningen af sidste uge. Hilmarsson blev således hentet til Sterling i 2005 af netop Palmi Haraldsson, der i fredags, gennem nyhedsbrevbet Travelpeople offentliggjorde, at man havde udkøbt medinvestorerne i Northern Travel Holding, som bl.a. ejer Sterling. Den pågældende aktiehandel har dog endnu ikke kunnet verificeres hos de øvrige investorer i Northern Travel Holding.

 

Reza Taleghani var før chefjobbet i Sterling tilknyttet investeringskoncernen JP Morgan i New York, og iagttagere vurderede ved hans tiltræden, at Taleghani reelt var indsat af de kreditgivende banker for at vende udviklingen i det underskudsplagede lavprisselskab.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.