’Alt er som det plejer’

”Alt er, som det plejer at være i det græske øhav. Man kan hæve penge, og man kan betale med betalingskort alle steder. Der er rigelige mængder af mad og drikke på alle restauranter og caféer, og apotekerne fungerer upåklageligt”, fortæller hun. 

”Prisniveauet er stabilt i forhold til sidste år. Personalet får det samme i løn som tidligere, råvarerne koster det samme og vores flypriser til Grækenland ligger også i samme leje som sidste år. Prisniveauet er med andre ord ikke faldet, men grækernes gæstfrihed er om muligt endnu større end nogensinde før! Atmosfæren på de græske øer emmer af græsk ferieliv, når det er bedst, og de Apollo-gæster og samarbejdspartnere, jeg talte med, bekræfter det samme”.

”Mange lokale er dog frustrerede over landets finansielle og politiske situation og den megen negative europæiske medie-retorik, som de opfatter som usaglig. De savner respekt fra især Tyskland”, slutter kommunikationschefen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.