Amadeus lancerer Cars Plus

Amadeus har lanceret et nyt værktøj til booking af udlejningsbiler, som med banebrydende teknologi skaber en brugervenlig grænseflade. Rejsearrangører, der anvender Amadeus Selling Platform kan bruge Cars Plus på et af de 10 sprog, der understøttes.

 

”Det er nu blevet så let at booke en bil, at vi altid kan finde et produkt, der passer til vores kunders ønsker, og den brugervenlige mulighed for sammenligninger sikrer, at vi altid tilbyder de bedst mulige lejevilkår. Med sin grafik, billeder og kort ser Cars Plus faktisk ud og føles som en forbrugerwebside, men har alle fordelene fra Amadeus’ integrerede bookingteknologi”, siger Marion Fuhrmann, office manager Pforzheimer Reisebüro, Lufthansa City Center.

 

Cars Plus omfatter en række nye funktioner, som giver de bedst mulige salgsværktøjer. Det gælder bl.a. avancerede søgeværktøjer (f.eks. søgning efter udlejningsbiler ud fra særlige lokaliteter eller adresser), mulighed for at sammenligne, hvilke biler der er til rådighed, udfyldelse af datafelter ud fra kundeprofiler og selskabs-/rejsebureaupolitikker, omfattende multimediebilleder (billeder af biler, produkt ikoner og kort) og lignende.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.