Anderledes kultur-guide

Flere konger har mistet livet på Viborg-egnen. Og Viborg er et historiske centrum, rigt på dramaer i både historisk, kulturel og naturhistorisk forstand.

 

”At en lokal turistforening udgiver en guide af denne karat, og på hele 184 sider, er udsædvanligt, men både borgere og turister efterspørger ofte yderligere information om Viborgegnen, end den der umiddelbart er at finde i traditionelle brochurer”, fortæller turistchef Britta Leth, Viborg Turistbureau.

 

Historiske begivenheder, arkæologiske rigdomme, kunst, kirker, digtere, myter, særegne landskaber, aktiviteter med indholdsmæssig høj kvalitet, museer af enhver art og meget andet beskrives og belyses med væsentlighedssans og akkompagneres af et detaljeret og relevant billedmateriale.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.