Anderledes kultur-guide

Flere konger har mistet livet på Viborg-egnen. Og Viborg er et historiske centrum, rigt på dramaer i både historisk, kulturel og naturhistorisk forstand.

 

”At en lokal turistforening udgiver en guide af denne karat, og på hele 184 sider, er udsædvanligt, men både borgere og turister efterspørger ofte yderligere information om Viborgegnen, end den der umiddelbart er at finde i traditionelle brochurer”, fortæller turistchef Britta Leth, Viborg Turistbureau.

 

Historiske begivenheder, arkæologiske rigdomme, kunst, kirker, digtere, myter, særegne landskaber, aktiviteter med indholdsmæssig høj kvalitet, museer af enhver art og meget andet beskrives og belyses med væsentlighedssans og akkompagneres af et detaljeret og relevant billedmateriale.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.