Anderledes sommerskole

Ocean Rescue CampTil sommer kan unge mellem 8 og 16 år igen komme på Ocean Rescue Camp, når DGI i samarbejde med Ringkøbing Svømmehal byder på vandsjov, læring og action for kystlivredder aspiranter.

Det er tredje år i træk, at Ocean Rescue Camp finder sted på Vestkysten. Kombinationen af rolige fjord og det vildere Vesterhav gør campen selvskrevet i Ringkøbing-Skjern området. Aspiranterne starter i Ringkøbing Svømmehal, fortsætter i Ringkøbing Fjord, inden de prøver kræfter med Vesterhavet i Søndervig og Hvide Sande.

På kurset gennemgår aspiranterne et forløb, der tager udgangspunkt i de færdigheder en kystlivredder skal besidde, som for eksempel førstehjælp, fysisk træning og information om sikkerhed ved stranden og i vandet.

”Både danske og udenlandske gæster har deltaget de seneste to år, og der er allerede flere tyske familier booket på kurserne til sommer. Vi håber selvfølgelig, at der også er lokale, der har lyst til at deltage – der kunne jo være et par fremtidige kystlivreddere i lokalområdet”, siger turistdirektør Lykke Nielsen Høj.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.