Angleterre på vej mod fuldt hus

Hotel d'Angleterre restaurant MarchalHOTELLER: Hotel d’Angleterre har netop taget flere værelser i brug efter ombygningen til over en halv milliard kr. Nu har det fornemme hotel 60 værelser og suiter – de sidste 30 er klar omkring påske. Hotellet har også genåbnet bassinet i spa-området – og champagne-baren har en flaske champagne til 49.500 kr…

I marts sidste år genåbnede Danmarks formentlig fornemste hotel, d’Angleterre, efter renovering gennem to år til over en halv milliard kr. Mens hotellet før den omfattende renovering havde 129 værelser og suiter, får det nye hotel 60 suiter og 30 værelser – 35 var klar til åbningen, flere er siden kommet til, hotellet har netop passeret 60 suiter og værelser.

”De sidste 30 forventes klar omkring påske,” siger hotellets pressechef, Signe Thorup, til standby.dk. Hotellets dyreste suite er Royal Suite på 150 kvadratmeter til 42.500 kr., som kan udvides med to soveværelser og kommer dermed op på 250 m2. Hermed bliver prisen 59.500 kr. i døgnet.

Hotellet, der har svenske Lucas Johansson som General Manager, har også genåbnet poolen i sit flotte spa-område. Og i hotellets Balthazar Champagne Bar tilbydes over 160 champagner og champagnecocktails. Den dyreste flaske koster 49.500 kr., men så er champagnen, en Heidsieck Diamant Bleu hentet op for ca. 100 år siden fra et skibsvrag.

Den dyreste champagne fra nyere tid er en Clos d’Ambonnay fra 1995 til 49.000 kr. Champagnebaren har dog kun én flaske af denne type.

”Balthazar” er i øvrigt betegnelsen på en flasketype med plads til f.eks. 12 liter champagne.