Ans Rejser overtager Schreiber Tours

Bureauchef Michael Bach Andersen, Ans Rejser, Silkeborg og den nye medarbejder, Thomas Berntsen.

Bureauchef Michael Bach Andersen, Ans Rejser, Silkeborg og den nye medarbejder, Thomas Berntsen.

Silkeborg-bureauet er i fortsat fremgang og har senest overtaget alle rejseaktiviteter fra Schreiber Tours, Tørring.

”Schreiber Tours har i en årrække arrangeret rejser til Rumænien, Ungarn og Kroatien og de to sidstnævnte fortsætter i Ans Rejsers regi. Det drejer sig udelukkende om flyrejser med afgang fra Billund eller Kastrup”, fortæller bureauchef Michael Bach Andersen. For ikke længe siden overtog Ans Rejser også  Berlinspecialisten, der  kun sender gæster til den tyske hovedstad.

Hos Schreiber Tours har en kendt midtjyde, Thomas Berntsen, været rejseleder til Ungarn og Kroatien – to lande, som er hans speciale.

”Ans Rejser lægger i 2015 op til 8-10 rejser til de to lande med Thomas Berntsen ved mikrofonen. Men vi håber derudover at kunne øge udbuddet med endnu flere rundrejser med dansk rejseleder til Kroatien og Ungarn, som har en høj prioritet hos stadig flere danskere”.

”Det er væsentligt for os at kunne knytte Thomas Berntsen til Ans Rejser. Han er en kendt person i vide kredse.  Uddannet folkeskolelærer, arbejdet inden for børne- og ungdomsforsorgen som leder af et dag- og døgncenter i Viborg Amt, forstander på militærnægterskole, integrationsleder i Dansk Flygtningehjælp og i 12 år – 1992-2004 – leder af Det Danske Kulturinstitut i Kecskemét midt på den ungarske puszta. Siden 2004 har han virket som rejseleder i Østeuropa.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.