Ans Rejser samarbejder med ULF Ferie

Michael Bach Andersen, Ans Rejser, Christina Nør Østbjerg, Ans Rejser, Anni Vestergaard Horsted, ULF Ferie og Asger Drewsen Christensen, frivillig, ULF Ferie,

Michael Bach Andersen, Ans Rejser, Christina Nør Østbjerg, Ans Rejser, Anni Vestergaard Horsted, ULF Ferie og Asger Drewsen Christensen, frivillig, ULF Ferie,

Udviklingshæmmedes Landsforbunds ULF Ferie har indgået en aftale med Ans Rejser om de fremtidige rejser.

Om kort tid går turen til Berlin med Ans Rejser. Her skal gæsterne opleve Berlin i julestemning. I 2015 kan man bl.a. komme til Bornholm, til Harzen og i Cirkusrevyen på Bakken med Ans Rejser og ULF Ferie.

”Ans Rejser vil gerne tilbyde rejser til alle, der ønsker at rejse ud for at få gode ferieoplevelser. Vi har dygtige chauffører og rejseledere, der fra start til slut tager hånd om den enkelte rejse og om gæsterne. De sætter rammerne for rejsen og kender rejsemålene og hjælper med gode råd og vejledning. Menneskeligt favner vi bredt og arbejder på at få hver enkelt gæst til at føle sig tryg og vel tilpas på rejsen,” siger Michael Bach Andersen fra Ans Rejser.

ULF Ferie tilbyder ferie for mennesker med udviklingshæmning, hvor den primære målgruppe er selvhjulpne udviklingshæmmede. Med på turene rejser frivillige, der er klar til at støtte alle gæster, så de oplever en tryg ferie.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.