Apollo fyrer 30% af sine rejseledere

rejseledere1_700x320I alt har rejsearrangøren afskediget 50 af sine 152 rejseledere, der kommer fra Danmark, Sverige, Norge og Finland. De fik besked for en uge siden og er sendt hjem fra deres respektive destinationer, skriver bt.dk.

Fyringerne skyldes dels, at Apollo har haft markant færre gæster på nogle destinationer og dels, at man vil ‘modernisere mødet med kunden’.

”Vi har lavet ændringer i den organisation, vi har på destinationerne. Vi har haft for stor bemanding i alt for lang tid, fordi mange kunder er blevet mere selvstændige de seneste år og ikke har behov for samme kontakt med guiderne”, forklarer Kajsa Moström, kommunikationschef hos Apollo Rejser og Kuoni Nordic.

Når kunderne i fremtiden lander på destinationen, skal de ikke regne med at få en guide med i bussen til hotellet og mange udflugter skal varetages af lokale samarbejdspartnere, så de fremover foregår på engelsk. ”Der vil stadig være guider på destinationerne, og 24 timer i døgnet på callcenteret. Men ellers er det bl.a. via vores app, at man kan få tips og informationer, man før fik af rejselederne på stedet”, siger Kajsa Moström.

Apollo Rejser er Danmarks fjerdestørste rejsearrangør og er ejet af Kuoni Travel fra Schweiz.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.