Apollo med fleksibelt cruiseprogram

hmlmisyhmlydtieq5p7rFleksible cruiserejser er Apollos nye koncept, som skal give frit valg i et marked med øget interesse for at se verden fra søsiden.

Efterspørgslen efter selv at skræddersy ferierejsen vokser  og derfor lancerer Apollo muligheden for selv at skræddersy krydstogter, når det gælder fly, rejselængde og antal hotelovernatninger i afrejsebyen inden krydstogtet.

”Krydstogter er et område, vi satser på, og derfor synes vi, at det er oplagt at lancere denne mulighed. Det er et hul i markedet, som vi har store forventninger til,” lyder det fra Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo. ”Efterspørgslen på krydstogter er konstant stigende, og skal vi være aktuelle, må vi tilbyde de bedste cruises og den mest fleksible løsning for vores kunder.”

Ifølge CLIA Europa/IRN Research steg antallet af cruiserejser i Skandinavien med næsten 15% i 2014-15.

Apollo har fleksible cruisepakker i Middelhavsområdet, Caribien, Asien samt fra Dubai. I grundpakken er fly, cruise og den første hotelovernatning inkluderet som standard.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.