Apollo og Emirates satser på Dubai

dubaiApollo og Emirates har indledt et strategisk samarbejde for at satse på flyvninger til Dubai og Sri Lanka. Det gør Dubai til Apollos største efterårs- og vinterdestination efter De Kanariske Øer og Egypten.

Satsningen sker i samarbejde med Emirates, og de håber at kunne trække nogle af de danskere, der ellers vælger De Kanariske Øer og Egypten til at prøve et nyt rejsemål med strand, kultur, skyskrabere og oplevelser.

”Målet er at gøre De Forenede Arabiske Emirater til et af vores stærkeste vinterrejsemål til priser, som kan matche De Kanariske Øer. Vi ved på forhånd, at interessen for Dubai er stor, og når prisen følger med, tror vi på, at mange flere vil indfri rejsedrømmen,” siger Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

”Fra 1. december indsætter vi verdens største passagerfly Airbus A380 mellem København og Dubai. Sammen med Apollo kan vi tilbyde en ekstraordinær rejseoplevelse til gode priser. For Emirates betyder det nye samarbejde et bredere kundesegment og en større rejsevolumen fra Skandinavien,” siger Teddy Zebitz, Nordic Area Manager i Emirates.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.