Apollo og Falk Lauritsen får fælles marketingchef

Dorthe Rømer Frost afløser Ulrik Nissen, der var marketingschef for Apollo – han skal fremover stå for hoteludvikling for Kuoni-koncernen i Norden. Kuoni er den schweiziske rejsegigant, der bl.a. ejer Apollo Rejser.

 

Ligeledes bliver Ulrik Nissen ansvarlig for at drive og udvikle Apollos sportsresort, Playitas på Fuerteventura, med titlen Sales and Marketing Manager Northern Europe, Playitas.

 

Dorthe Rømer Frost kommer fra en stilling som vicepræsident for marketing på ”De Gule Sider” de seneste fem år. Her har hun haft ansvar for at ”brande’” De Gule Sider, udvikle forretningsmodeller og prisstrategier for medier og udvikle samt implementere marketingaktiviteter.
Dorthe Rømer Frost er uddannet fra Copenhagen Business School og færdiguddannet i 1990. 
 
”Jeg ser meget frem til at videreføre Apollo og Falk Lauritsens stærke online-profil i markedet og videreudvikle de to varemærker, så de til stadighed tæller blandt de bedste i Danmark. Fokusområderne i mit virke bliver fysisk såvel som online branding af begge varemærker samt en endnu større grad af kommercialisering af onlinedelen,” siger Dorthe Rømer Frost bl.a.

 

Apollo og Falk Lauritsen er sammenlagt Danmarks andenstørste rejsearrangør, kun overgået af Spies og med Star Tour på en tredjeplads.

 

I denne uge stoppede Jan Lockhart som adm. direktør for Apollo i Danmark – han er nu adm. direktør for Brøndby IF.
Indtil der er udpeget afløser for Jan Lockhart, er salgschef Kevin Knudsen direktør for Apollo i Danmark.

 

Skrevet af Henrik Baumgarten