Apollo satser mere på Dubai

dubaiDen kommende vinter skruer Apollo op for antallet af rejser, så udbuddet følger med efterspørgslen. 3.500 flere rejser kommer til salg, så i alt 10.000 gæster kan ’overvintre’ i Dubai.

”Vi strømliner Dubai og skærer nogle af de hoteller fra, som ikke lever op til de standarder, som vi vil tilbyde. De hoteller, der er tilbage, er dem, der giver vores gæster den bedste oplevelse,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Samtidigt vil de rejsende ikke være i tvivl om, hvilke hoteller de skal vælge. Alle hoteller er segmenteret efter de forskellige behov, forskellige typer rejsende typisk har.

”Vi ved, at par vil noget, mens familier, venindepar eller seniorer vil noget andet. Vi kommer til at gøre hotelvalget nemmere for alle rejsetyper”.

Der er afgang onsdag, torsdag og lørdag i alle ugerne fra efterårsferien til påske og rejselængden kan variere fra fire til 14 dage.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.