Apollo satser mere på Dubai

dubaiDen kommende vinter skruer Apollo op for antallet af rejser, så udbuddet følger med efterspørgslen. 3.500 flere rejser kommer til salg, så i alt 10.000 gæster kan ’overvintre’ i Dubai.

”Vi strømliner Dubai og skærer nogle af de hoteller fra, som ikke lever op til de standarder, som vi vil tilbyde. De hoteller, der er tilbage, er dem, der giver vores gæster den bedste oplevelse,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Samtidigt vil de rejsende ikke være i tvivl om, hvilke hoteller de skal vælge. Alle hoteller er segmenteret efter de forskellige behov, forskellige typer rejsende typisk har.

”Vi ved, at par vil noget, mens familier, venindepar eller seniorer vil noget andet. Vi kommer til at gøre hotelvalget nemmere for alle rejsetyper”.

Der er afgang onsdag, torsdag og lørdag i alle ugerne fra efterårsferien til påske og rejselængden kan variere fra fire til 14 dage.

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.