Arp-Hansen til Aarhus

aarhus AarhusKarlshams M.P. Bruuns GadeHOTELLER: Efter kun at have været en hotelkæde i primært det centrale København kigger hovedstadens største hotelkæde nu på at rulle sit 2-stjernede Wake Up-koncept ud i Aarhus.

”Aarhus er bestemt en interessant hotelby. Vi har i første omgang lavet en rammeaftale om at købe en bygning i det centrale Aarhus, men der er f.eks. endnu ingen byggetilladelse. Men kommer den på plads, kan vi åbne i slutningen af næste år.”

Det sagde koncerndirektør for Arp-Hansen-koncernen, Dorte Krak, i aftes til standby.dk. Hun bekræftede historien fra Århus Stiftstidende om, at Arp-Hansen er på vej med sit første hotel i Aarhus – det får 213 værelser og skal ligge i M.P. Bruuns Gade lige ved siden af Bruuns Galleri.

Den måske kommende hotelbygning er i dag oliefabrikken Aarhus Karlshams store kontorbygning.

Arp-Hansen Hotel Group har i forvejen 12 hoteller i København, heraf to Wake Up-hoteller, det seneste af disse åbnede sidste år i Borgergade i København.

”Vi har en betinget købsaftale med Aarhus Karlshamn. Lige nu ligger sagen hos Aarhus Kommune, der skal tage stilling til, om den vil godkende projektet,” siger Dorte Krak til Stiften.