Atter campingmesse i Bella Center

visitdenmark danmark campingTURISME: Efter to års pause genopstår Camping i Bella næste år i samarbejde med Camping Branchens medlemmer i weekenden 20.-22. januar. Men Bella Center er ikke ved at genoptage sin traditionelle feriemesse.

”Under Camping i Bella, i forbindelse med den nu lukkede feriemesse, havde camping-afdelingen ca. 15.000 besøgende. Camping Branchen, der står bag genoplivningen af campingmessen i Bella Center, anslår, at messen i januar næste år vil tiltrække ca. 10.000 besøgende.”

Det siger direktør for messeudvikling, Malina Lebrecht Hye, i BC (Bella Center) Hospitality Group til standby.dk. Men hun understregede, at der ikke er planer om at Bella Center igen skal have en feriemesse.

”Dette bliver en ren campingudstilling med fokus på salg. Camping Branchen kom til os med udtalt behov, at deres kunder spørger efter campingmessen i Bella Center. De ville også gerne have haft en messe i dette efterår, men der havde vi ikke plads. Den kommende Camping i Bellas udstillere er leverandører, men f.eks. også danske og som udenlandske campingpladser deltager,” siger Malina Lebrecht Hye og tilføjer: ”Hvis rejsebureauer, der udlejer autocampere i f.eks. USA og Canada, henvender sig om at være med, må vi drøfte dette i det brede panel bag Camping i Bella.”

I første omgang bliver Camping i Bella en rendyrket messe for campingentusiaster.

Initiativet til at genetablere en campingmesse øst for Storebælt kommer fra Jesper Behrensdorff, indehaver af Bijé Fritid & Camping, og medlem af Camping Branchen – den danske sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af f.eks. telte, trailere, campingvogne og autocampere.

Foruden de kørende ferieboliger, vil besøgende også kunne finde udstyr og tilbehør til campinglivet – ligesom der vil være tilbud fra campingpladser samt messetilbud og aktiviteter.

Udstillingen har egen hjemmeside: campingibella.dk