Autentiske oplevelser, tak!

Det er vigtigt for danskerne, når de vælger feriemål. Det skal være fyldt med autentiske oplevelser, viser en undersøgelse, som analysebureauet Epinion har lavet blandt danskerne.

En særlig lokal atmosfære og unikke lokale seværdigheder. Det skal ferien indeholde, i hvert fald hvis man spørger danskerne selv. Næsten 75% mener, det er vigtigt, når de vælger ferie.

”Det er en klar tendens, der har været stigende de seneste år. Danskerne vil ikke blot besøge et rejsemål, de vil også føle sig som en del af det og få det helt ind under huden, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

”Vi oplever det fx denne vinter, hvor vi satte den kanariske ø La Palma på programmet. Tidligere kunne man kun nå øen ved at flyve via Tenerife, men nu blev det nemt. Samtidig er det en perle, for øen er på ingen måde overrendt af turister og dermed mere lokal end de andre kanariske øer. Og pludselig – uden vi havde set det komme – havde vi solgt mere til La Palma end Tenerife, der plejer at være en klar feriefavorit”, siger han.

Efter de lokale oplevelser følger historiske seværdigheder og unikke naturoplevelse på listen over, hvad danskerne vælger rejsemål efter.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.