Autentiske oplevelser, tak!

Det er vigtigt for danskerne, når de vælger feriemål. Det skal være fyldt med autentiske oplevelser, viser en undersøgelse, som analysebureauet Epinion har lavet blandt danskerne.

En særlig lokal atmosfære og unikke lokale seværdigheder. Det skal ferien indeholde, i hvert fald hvis man spørger danskerne selv. Næsten 75% mener, det er vigtigt, når de vælger ferie.

”Det er en klar tendens, der har været stigende de seneste år. Danskerne vil ikke blot besøge et rejsemål, de vil også føle sig som en del af det og få det helt ind under huden, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

”Vi oplever det fx denne vinter, hvor vi satte den kanariske ø La Palma på programmet. Tidligere kunne man kun nå øen ved at flyve via Tenerife, men nu blev det nemt. Samtidig er det en perle, for øen er på ingen måde overrendt af turister og dermed mere lokal end de andre kanariske øer. Og pludselig – uden vi havde set det komme – havde vi solgt mere til La Palma end Tenerife, der plejer at være en klar feriefavorit”, siger han.

Efter de lokale oplevelser følger historiske seværdigheder og unikke naturoplevelse på listen over, hvad danskerne vælger rejsemål efter.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.