Børnefri feriehoteller hitter

Charterarrangørerne kan ikke forbyde gæsterne at medbringe børn, men de opfordrer kunderne til at lade børn under 12 år blive hjemme, skriver politiken.dk.

 

Spies har udvidet antallet af børnefri hoteller fra et til fire på blot to år, mens Star Tour i samme periode har øget antallet fra syv til 40 hoteller og regner med en fordobling af gæster uden børn indenfor de kommende fem år.

 

Ifølge metroXpress melder charterarrangørerne om en nærmest eksplosiv vækst i dette segment, og kommunikationschef hos Spies, Torben Andersen, melder om fordobling af søgningen på de såkaldte Sunprime-hoteller i løbet af to år. Det har fået selskabet til at arbejde med planer om børnefri fly, eller børnefri områder i flyene.

 

Star Tour kalder hotellerne Blue Couples, som fortrinsvist søges af par, hvor børnene er flyttet hjemmefra, men også i stigende omfang af yngre par, som alle går efter romantik, god mad og især fred og ro, fortæller salgsdirektør Stig Elling. Også han regner med børnefri charterfly indenfor få år.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.