Air France KLM skruer op for kapaciteten


Air France KLM øger i den kommende sommersæson den globale kapacitet med 5,4 % i forhold til sidste år, og det er primært de oversøiske ruter, der opgraderes. Til Latinamerika stiger kapaciteten med hele 1,,4 %, ruter til Asien øges med 7,4 % og rutenettet til Nordamerika øges med 10,1 %.

Kapaciteten til Mellemøsten, den fransktalende del af Caribien og Det Indiske Ocean vil gennemgå de sædvanlige sæsonbestemte tilpasninger. Takket været en gennemgående udnyttelse af kapaciteten i Schiphol-lufthavnen i Amsterdam, er det muligt for KLM at øge antallet af flyvninger mellem Øst- og Nordeuropa. AIR FRANCE øger også kapaciteten, hovedsageligt til nordafrikanske destinationer.

Samtidig melder flyselakabet, at udfasningen af Boeing 767-300 flåden nu er gennemført, idet alle fly af denne type er erstattet med nye Airbus A330-200 maskiner. Desuden har Air France KLM gennemført en omfattende interiørrenovering af sine MD-11 fly, bl.a. med udskiftning af samtlige sæder på økonomiklasse.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.