Færre tyske turister til sommer

Der tegner til at komme en nedgang i antallet af tyske turister i Danmark til sommer. Ifølge Jyske Vestkysten fortsætter faldet i udlejningen af sommerhuse til tyskerne i 2005. Årsagen til de tyske turisters svigt skal findes i den svage tyske økonomi. Til gengæld er tyskerne ikke holdt op med at rejse udenlands, men de rejser primært til steder, hvor de føler, at de får mest for pengene, f.eks. Tyrkiet og Egypten. Det påpeger generalsekretær i Ferieudlejernes Brancheforening Per Fogh Nissen, som peger på, at der skal gøres op med fordommen om, at det er rasende dyrt i Danmark. Det er dog ikke prisnedsættelser, der skal til, mener han, men en forbedret markedsføring.
(Politiken, 23/2)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.