FolkeFerie.dk tilbyder charter til Senegal

Rejsearrangøren har taget det vestafrikanske land Senegal med på sit vinterprogram 2006-2007 – og flyver direkte fra København til hovedstaden Dakar. FolkeFerie.dk håber, at danskerne er klar til at skifte de velkendte, solrige chartermål ud med et nyt. Eller supplere listen over feriefavoritterne med en destination i Afrika.

”Vi har valgt Senegal, fordi gæsterne her kan opleve Afrikas mange eksotiske tilbud på et relativt lille og overskueligt område – samtidig med, at landet har det charterturister i dag betragter som en selvfølge: Førsteklasses hoteller der ligger ned til dejlige badestrande. Desuden er Senegal et sikkert og stabilt land med over 40 års tradition for demokrati,” siger charterdirektør Hans Okholm Vejrup, FolkeFerie.dk.

Udflugter til savanner med nomader og besøg i traditionelle landsbyer er med på programmet. Det samme er besøg i nationalparker. Senegal har 500 km sandstrand, og selv om landet ligger badet i sol, er det ikke for varmt pga. kølende vinde fra Atlanterhavet.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.