Oman Air vil købe seks Airbus 330

CEO Ziyad Karim al-Haremi oplyste, at Oman Air havde sendt et såkaldt letter of intent til den europæiske flyproducent om at købe fem fly.
Selskabet venter at købe adskillige fly og har allerede forhandlet prisen på de fem Airbus A330-200 på plads med første levering i 2009, hvis en fast aftale bliver underskrevet. Med den nuværende pris på 165 mio. USD per fly bliver den samlede ordre til Airbus på 825 mio USD.
Omans nationale luftfartsselskab blev stiftet i 1993 og flyver i dag til 11 internationale destinationer med en flåde på seks Boeing 737 og fire ATR 42-500.
Oman Air, der for 34 procents vedkommende er statsejet, har planer om at udvide antallet af destinationer ”for at bidrage til turismeudviklingen i sultanatet,” sagde Haremi.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.