Easyjet skære 10 %

Ray Webster, Direktør for easyJet, sendte i sidste uge et memo ud vedrørende de kommende indskrænkninger. Dette udspil kommer på trods af at firmaet for kort tid siden meldte ud at de på hele året havde et overskud før skat på 68illioner pund. Dette overskud var dog ikke nok til at konkurrere med Ryanair’s profit per sæde hvor de to selskaber ligger med en diference på ca. 4 pund. Det er derfor at easyJet nu tager skrappe midler i brug og indskrænker deres stab med 10 %.

Der vil frem til udgangen af december laves om i organisationen sådan at enkelte områder ligges sammen hvorimod andre helt vil blive nedlagt. Dette indkludere også midlertidige og faste ydelser fra konsulenter. De vil i easyJet dog gøre deres yderste for at finde andre arbejdsopgaver for de berørte ansatte, i det omfang det er muligt. Er dette ikke muligt må de berørte beklageligvis forlade firmaet.De mest udsatte er ansatte fra afdelingerne ”Salg & Marketing”, IT og Callcenteret.

En talsmand fra easyJet har bekræftet memoet til Times Online, men ønsker ikke at kommentere sagen yderligere.

(Kilde:Times Online)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.