Rekord for Hilton i Københavns lufthavn

Omsætningen for de første seks måneder i år blev på 96 mio. kr. En fremgang på 7,7 procent.

“Det er den største forårsomsætning vi har haft i de seks år Hilton har eksisteret i København. Vi er tilfredse, fordi det er lykkedes at få fat i flere privatkunder. Da Hilton kom, blev det betragtet som et dyrt forretningshotel. Men vi har weekender for to med morgenmad for 1.050 – 1.250 kr. Så vi har fået mange privatkunder. I øjeblikket har vi nok omkring 70 procent forretningskunder og 30 procent privatkunder,” siger Allan Agerholm, direktør, Hilton Copenhagen Airport til Stand By.

Ser man på hoteller i København viser statistikken for første halvår, at 42 hoteller i København havde en gennemsnitspris pr. værelse på 744 kr. plus moms og uden morgenmad. Belægningen var i gennemsnit 65,3 procent og væksten i første halvår 4,3 procent.

“Hvis vi sammenligner med fem hoteller i samme klasse som os, var deres belægningsprocent 73 procent. Jeg må ikke oplyse vores belægningsprocent, men kan sige, at den ligger et pænt stykke på den nordlige side af 75 procent,” siger Allan Agerholm til Stand By.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.