Flysikkerhed drages i tvivl

Den afgåede driftschef i Københavns Lufthavn, underdirektør Mogens Kornbo, sætter spørgsmålstegn ved, om hele situationen omkring sikkerheden i lufthavnen er blevet grebet rigtigt an. Han opfordrer politikerne til at undersøge og overveje, om det ikke kunne gøres på en anden måde, der gav den samme sikkerhed, men ikke havde de samme gener i forhold til passagererne.
»Med alle de securityregler, der er kommet de senere år, med alle de tiltag og skærpelser, der er kommet, og med alle de regler, der er kommet oven på gamle regler, er det så overhovedet den rigtige måde, vi løser tingene på,« spørger han.
Mogens Kornbo, der havde sidste arbejdsdag i Københavns Lufthavn fredag, ønsker ikke at komme med sit eget bud på, hvad man kunne gøre anderledes, men siger dog, at det for eksempel handler om at overveje brugen af ny teknologi.
Transportminister Flemming Hansen (K) har netop skrevet til EU og opfordret til at se på hele securitystoppet en gang til i sin helhed.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.