Nye spekulationer om Alitalia-overtagelse

Det økonomisk plagede Alitalia offentliggjorde i går et foreløbigt skøn over sine tab i 2004, som ventes at løbe op i 850 mio. Euro, når årsregnskabet er færdigt. At der endnu kun er tale om et foreløbigt skøn skyldes, at det endelige resultat kan blive påvirket af ændrede regnskabsregler, men hvis estimatet holder, svarer det til 90 % af selskabets markedsværdi.
Alitalia-aktien faldt yderligere i går efter offentliggørelsen af det dystre skøn, og spekulationerne om, at Air France ender med at overtage det skrantende italienske flyselskab fik ny næring; Ikke mindst fordi Italiens premierminister, Silvio Berlusconi i går sagde, at han vil forsøge at linke Alitalia sammen med den franske nationalcarrier.

Skrevet af

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.