Tilbyder besparelser på flybilletter

2tjek tilbyder private og offentlige virksomheder besparelser på flybilletterne – 2tjeks honorar afhænger af kundens besparelse.”Konceptet er lige så enkelt som indkøb af flyrejser er kompliceret. Når en privat eller offentlig virksomhed får et tilbud fra sit rejsebureau, kan virksomheden sende det til os. Finder vi billigere alternativer betaler kunden honorar til os,” siger adm. direktør for 2tjek, Tom Buskbjerg.”Ved rejser med flere stop stiger kompleksiteten væsentligt og øger antallet af muligheder betragteligt,” siger den anden medejer af 2tjek, Johnny Nørremark, som har været tarifekspert i rejsebureauer.2tjek gennemførte ifølge egne oplysninger tidligere i år en test af tre bureauer i forhold til 2tjek og fandt seks rejser med over 55% – næsten 49.000 kr. – forskel på billigste pris fra 2tjek til det dyreste rejsebureau.”Konklusionen må være at der er brug for den kontrol, 2tjek som de eneste i Danmark kan levere,” hedder det i en pressemeddelelse fra 2tjek.MINDER OM ALLEREDE EKSISTERENDE PRODUKT

Men lignende koncepter findes allerede – Take Off har flere gange omtalt det jyske erhvervsrejsebureau Top Rejsers tilbud – Top Travel Consult – til alle købere af rejser, også hvis de er kunder hos andre rejsebureauer.Om Top Travel Consult har Top Rejsers ejer og direktør, Jens Rasmussen, sagt:

”Top Travel Consult bygger bl.a. på den antagelse, at utrolig mange selvbookinger på nettet samt udregninger hos rejsebureauer sker til for høje priser. Top Rejsers aftalepriser er i meget stor udstrækning bedre, end hvad de fleste kan finde på nettet. Derfor kan alle kontakte os.”“Når kunden har fundet sin ønskede flybillet, hotel osv., kan de gennem Top Travel Consult e-maile os resultatet. Vi går så i gang med at finde bedre priser for samme produkt. Finder vi ikke noget, koster det ingenting – finder vi en bedre pris, og kunden accepterer den, deler vi besparelsen,” sagde Jens Rasmussen.

Skrevet af