Hilton på vej til at blive solgt

Det britiske selskab Hilton, som i dag administrere 400 hoteller i mere end 80 lande verden over, heriblandt Skandinavien, er på vej til at blive solgt til det amerikanske selskab af samme navn.
Prisen ventes at ligge på omkring 40 mia.kr.
De to Hilton kæder blev skilt i 1964. Dermed får det amerikanske moderselskab Hilton tilført 400 hoteller over hele verden til sin egen portefølje af 2.300 Hilton hoteller i USA.
Ejeren af det britiske selskab sælger fordi det ønsker at koncentrere sig om sin forretning med at drive spilvirksomhed via Ladbrokes, der er verdens største bookmaker.
(Børsen 30.12.05)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.