Færre busvognmænd kører ulovligt

De danske turistbusvognmænd kører nu mindre ulovligt. Det viser en helt frisk statistik udarbejdet af Rigspolitiets Færdselsafdeling over de ”skibuskontroller”, politiet har foretaget i perioden fra den 21. januar i år til den 25. februar.
Sidste år kontrollerede Rigspolitiets Færdselsafdeling 475 turistbisser i perioden fra den 28. januar til den 5. marts – og der blev noteret 312 forseelser. I år kontrollerede politiet 541 turistbusser, og der blev registreret 226 forseelser.
Hidtil har de danske turistvognmænd konkurreret mod hinanden og mod deres udenlandske konkurrenter ved konsekvente overtrædelser af køre- og hviletidsbestemmelserne. Sådan er det ikke mere.
Men selv om der er registreret en markant nedgang i overtrædelserne af køre- og hviletidsbestemmelserne, så er der stadig et betydeligt antal busvognmænd, der kører uden kørselstilladelse, chauffører uden kørekort og tekniske fejl på busserne.
(Børsen)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.