Baby gemt i låst hotel-safe

hotel_room_safe_closed-600x450Personalet på Howard Johnson hotel ved Niagara Falls måtte redde en grædende baby ud af en låst safe i et af hotellets værelser, skriver flere amerikanske medier.

Der var tvivl om, hvorvidt forældrene bevidst havde låst babyen inde, og om der lå en forbrydelse bag. Det blev dog i løbet af de følgende dage afkræftet, skriver ekstrabladet.dk.

Politiet oplyser, at familiens børn havde leget på værelset og syntes, at pengeskabet var et godt gemmested for det yngste barn, men de ældre søskende anede ikke, hvordan man åbnede pengeskabet igen, så personalet måtte tilkaldes.

Politiet fik kontakt til forældrene halvandet døgn efter episoden, og oplyste, at forældrene var meget samarbejdsvillige og det er afklaret, at der ikke var kriminalitet involveret – det var et uheld.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.