Bali lanceres som ’nyt’ feriemål

shutterstock_94208635-2Beach Tours lancerer Bali og regner med at sende 1.000 gæster til ’Kærlighedens Ø’ det første år – til lave priser.

Med den kommende vinters store pres på charterflyene til De Kanariske Øer – og den potentielle mangel på hotelsenge – kommer de oversøiske alternativer mere til deres ret.

”Bali er et yndet rejsemål, men de seneste 10 år har Thailand og Mexico domineret. Rejsevante danskere vil mere end dét, de har prøvet flere gange før. De Kanariske Øer er på grund af situationen i Egypten og den omkringliggende region så godt som lagt ned, og Beach Tours fleksible samarbejde med ruteflyselskaber og historisk gode hotelkontrakter på Bali gør, at vi kan tilbyde Seminyak og Sanur til markedets laveste priser”, siger adm. direktør Jan Lockhart.

”Når efterspørgslen er, som den har været på De Kanariske Øer i vinter, presses priserne i vejret, og samtidig kan feriegæsterne godt føle sig noget ’klemt’, fordi der er så mange på de samme steder. Er man ikke til det, og har man samtidig lyst til at prøve noget andet men i samme prisleje, kan vi tilbyde Bali til lignende priser, og det har allerede givet god respons”.