Priskrig på jobannoncer

Udbudet af ledige stillinger i rejsebranchen boomer i disse måneder, både fagpressen, dagspressen og de elektroniske jobdatabaser melder om massiv vækst i antallet af ledige stillinger. Til gengæld falder priserne på indrykningen af jobannoncerne, og kampen om jobannoncekronerne intensiveres.

Stand By har gennem et stykke tid mærket, at kampen om annoncekronerne har ført til, at der gives rabatter på indrykningsprisen, som længe ellers har ligget fast på 2.500 kr. for en jobannonce på nettet. For at imødegå denne udvikling vil Stand By genindføre deres prisgaranti. Prisgarantien betyder, i sin enkelhed, at hvis man som annoncør får tilbudt en jobannonce under listeprisen på 2.500 kr. andre steder, så matcher Stand By denne pris, og giver yderligere 10% rabat.

”På denne måde går vi ikke selv ud og ødelægger markedet ved at underbyde en i forvejen meget lav og ret rimelig jobannoncepris. Samtidig sender vi også et klart signal til annoncørerne om, at vi altid er billigst på markedet”, siger Stand By’s salgschef, Flemming Hastrup og tilføjer: ”Ud over at være billigst, vil Stand By også til enhver tid kunne levere den bedste dækning, endda med dokumenterede besøgstal, dels geografisk med vores 3 nyheds sites i Skandinavien og dels også via vores samarbejde med Danmarks største jobdatabase, jobindex.dk, der sikrer vores jobannoncører, at deres annoncer også ses på jobindex.dk så snart, de er placeret på vores hjemmeside”.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.