Atter røg i køkkenet på Angleterre

Mikkel Karstad begyndte i begyndelsen af måned som køkkenchef på det fornemme hotel på Kgs. Nytorv i København. Men fra næste måned tryller han med sin kulinariske kunnen på det internationale madprojekt ”New Scandinavian Cooking.”



Mikkel Karstad har tidligere været kok på bl.a. Era Ora og den 3-stjernede La Tante Claire i London, souschef på Kommandanten, og køkkenchef i Folketinget samt på M/S Amerika. Han kom til Hotel D’Angleterre fra en stilling som madskribent på magasinet Euroman.



På D’Angleterre afløste han Jesper Vinding, som ”efter gensidig overenskomst” fratrådte sin stilling 14. december – efter kun halvanden måned, skriver Horestas hjemmeside.



Og i oktober sidste år røg ejeren af d’Angleterre, Henning Remmen, uklar med sin stjernekok, Rasmus Kofoed, sin restaurantchef og det meste af køkkenpersonalet, som forlod hotellet – om et så banalt spørgsmål som “skal der også serveres stjerneskud, pariserbøf og clubsandwich på et luksushotel.”



Der har gennem årene været god gang i personale-svingdøren på hotellet, hvad enten det gjaldt salgspersonale eller, i dette tilfælde, køkkenregionen.

Skrevet af