Billund Lufthavn frem igen

Fremgangen fortsætter for Billund Lufthavn, som i maj måned oplevede en vækst i passagertallet på 3,5 %. For årets første fem måneder totalt er fremgangen endda på 4,3 %.

Såvel indenrigs- som udenrigsruterne har oplevet en marginal tilbagegang, målt i forhold til samme måned sidste år, men til gengæld er chartertrafikken vokset med markante 11 %. På udenrigsrutedelen er de mest populære destinationer Amsterdam, London og Paris, mens chartergæsternes favoritter er Antalya, Kreta og Mallorca.

Ifølge lufthavnens direktør, Jørgen Krab Jørgensen (billedet), er der udsigt til en hektisk sommerperiode, hvor alene antallet af charterafgange i højsæsonen kommer helt på 36 på en enkelt dag. Det er rekord i den jyske hovedlufthavn.

Skrevet af

x

Læs Også

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.

Dennis er på vej som orkan i Caribien

Tropisk storm, Cindy, har ramt Den Mexicanske Golf. New Orleans blev hårdt medtaget, mens en orkan, Dennis, er på vej ude i Caribien en måned eller to før normalt.