Billund Lufthavn frem igen

Fremgangen fortsætter for Billund Lufthavn, som i maj måned oplevede en vækst i passagertallet på 3,5 %. For årets første fem måneder totalt er fremgangen endda på 4,3 %.

Såvel indenrigs- som udenrigsruterne har oplevet en marginal tilbagegang, målt i forhold til samme måned sidste år, men til gengæld er chartertrafikken vokset med markante 11 %. På udenrigsrutedelen er de mest populære destinationer Amsterdam, London og Paris, mens chartergæsternes favoritter er Antalya, Kreta og Mallorca.

Ifølge lufthavnens direktør, Jørgen Krab Jørgensen (billedet), er der udsigt til en hektisk sommerperiode, hvor alene antallet af charterafgange i højsæsonen kommer helt på 36 på en enkelt dag. Det er rekord i den jyske hovedlufthavn.

Skrevet af

x

Læs Også

Atter flyvninger til Bali

TURISME: Efter to dages lukning på grund af truende vulkanudbrud blev flytrafikken i går genoptaget. Skønsmæssigt 20.000 danskerne besøger årligt den indonesiske ø, blandt andet som led i asiatisk rundrejse.

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.