Kendt sælger lander hos South African

Hos Afrikas største flyselskabs nordiske kontor i København får 37-årige Antje Reither titel af Senior Sales Executive.

Antje Reither er en kendt profil i rejsebranchen, bl.a. for sine syv år som Leisure Accuont Manager for KLM – sidste efterår blev hun den første modtager af den nye Danish Travel Awards som ”Bedste Sælger blandt Flyselskaberne.”Hun skiftede i starten af denne måned til Lufthansa, men det var ikke den rigtige kombination og hun stoppede efter en uge.

“Vi blev skilt i bedste forståelse og uden “bad feelings”. Antje følte, at hun havde taget en forkert beslutning ved at sige ja til jobbet hos os – hvor hun nok havde håbet på samme atmosfære som hos Air France og KLM,” sagde Lufthansas country manager for Danmark, John Nielsen, til Take Off.Hos South African siger nordisk salgschef Patrick Menzies: ”Jeg er sikker på, at Antjes tiltræden vil styrke SAA og profileringen af vores produkter – ikke blot i Danmark, men i hele Norden.”South African har ca. 50 ugentlige flyvninger mellem Sydafrika og Europa. Til april lukker selskabet sine tre gange ugentlige fly til Zürich – til gengæld får Star-medlemmet fra juli tre ugentlige fly fra München til Johannesburg (daglig fra oktober).

Dermed er den nye rute også interessant fra Billund pga. Cimbers flyvninger til München.Fra Heathrow har South African to daglige fly til Johannesburg og et til Cape Town. Der flyves dagligt til begge byer fra Frankfurt og fra Paris er der hver dag forbindelse til Johannesburg.Alle South Africans ruter til og fra Europa flyves om natten – eneste dagsflyvning er Cape Town til Frankfurt.HB

Skrevet af