Bedste konferencecenter for femte år i træk

I midten direktør Anders Martin Larsen, Hornsturp Kursuscenter, til højre bestyrelsesformand for Danske Konferencecentre Flemming Jakobsen og til venstre direktør for Danske Konferencecentre Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid.

Hornstrup Kursuscenter ved Vejle er for femte år i træk kåret som ’Årets Konferencecenter’. Prisen uddeles af Danske Konferencecentre, der har 77 af landets konferencesteder som partnere. Det er gæsternes evalueringer, der ligger til grund for kåringen.

“Hvis ikke det var så imponerende, ville man måske kalde det trivielt. Men det er en meget fornem præstation af Hornstrup Kursuscenter. Det er simpelthen enestående”, siger direktøren for Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid.

“Et af kravene til partnerne i Danske Konferencecentre er, at samtlige gæster bliver bedt om at evaluere deres oplevelse omkring service, faciliteter, forplejning osv. De tusindvis af bedømmelser er med til at sikre et højt, ensartet kvalitetsniveau og et solidt datagrundlag for den årlige kåring,” fortsætter hun.

Det glæder selvsagt Anders Martin Larsen, der sidste år som nytiltrådt direktør på Hornstrup modtog prisen for første gang: “Det er en kæmpe anerkendelse af samtlige medarbejdere, der hver dag yder en enorm indsats for at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Jeg er sikker på, at den ekstra indsats er afgørende for, at vi fortsat kan skille os ud fra de mange andre dygtige partnere i Danske Konferencecentre.”

Den prestigefyldte pris blev overrakt på generalforsamlingen i Danske Konferencecentre.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.