Bella Center skifter topchef

0
Allan L. Agerholm, til venstre, overtager direktørstolen i Bella Center efter Arne Bang Mikkelsen.
Allan L. Agerholm, til venstre, overtager direktørstolen i Bella Center efter Arne Bang Mikkelsen.

DIREKTØRSKIFTE: Efter 21 år i spidsen for Bella Center afløses 70-årige Arne Bang Mikkelsen af direktør for Crowne Plaza-hotellet, Allan L. Agerholm. Bella Center har samtidig overtaget Crowne Plaza og bliver dermed Københavns næststørste hotelgruppe.

Der skete mandag et markant skifte på en af dansk turismes topposter. 48-årige Allan L. Agerholm overtog formelt direktørstolen i Bella Center efter Arne Bang Mikkelsen, der dog fortsætter i bestyrelsen for Nordens største kongrescenter.

Reelt fratrådte Arne Bang Mikkelsen i går, men han har resten af måneden til at pakke sit kontor og sige farvel til medarbejderne. Der kommer en egentlig ”farvelkommen-reception” 5. februar for Allan Agerholm og Arne Bang Mikkelsen.

Bella Centers ejer, Solstra Capital Partners, har samtidig overtaget bygningen, som huser det 4-stjernede Crowne Plaza-hotel, der næsten er nabo til Bella Center.

Dermed får Bella Center og Crowne Plaza Copenhagen Towers fælles ledelse – det andet tårn ved Crowne Plaza er ved at blive bygget som en ren kontorbygning.

Med Bella Centers overtagelse af Crowne Plaza opstår ny stor spiller i den danske hotel-, møde- og konferenceindustri. Og den lejlighed benyttede Arne Bang Mikkelsen til at takke af som adm. direktør for Bella Center de seneste 21 år – og overdrog ledelsen til Allan L. Agerholm, tidligere direktør for bl.a. Hilton Copenhagen Airport og de seneste fire år for Crowne Plaza-hotellet.

Bella Centers fusionering med Crowne Plaza skal give København et stærkere kort i kampen om de store internationale kongresser, møder og events, siger managing partner Oscar Crohn fra Solstra Capital Partners. Han er også formand for Bella Centers bestyrelse:

”Fusioneringen af Bella Center og Crowne Plaza er et naturligt skridt. Vores strategi er at skabe en markedsledende operatør med flere betydende enheder under internationale, anerkendte varemærker,” siger Oscar Crohn og fortsætter: ”Bella Center med Skandinaviens største hotel (Bella Sky har 812 værelser, red), og førende kongres- og messecenter, udgør hjørnestenen i denne virksomhed. Sammen har vi 1.178 hotelværelser, 150 møde- og konferencelokaler, over 200.000m2 kongres-, messe- og konferencefaciliteter med plads til over 30.000 gæster og delegerede.”

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz