Berlin suger turister til

berlinBerlin Tourismus tal for første halvår viser stærk vækst i antallet af internationale gæster. 8,5% flere udlændinge overnattede i den tyske hovedstad end i samme periode sidste år.

Godt 5,8 millioner gæster besøgte Berlin i årets første seks måneder – en vækst på 4,9% – og havde 13,8 millioner overnatninger – et plus på 4,8%.

Cornelia Yzer, Berlins Senator for økonomi, teknologi og research: “Berlin har igen sat turismerekord for første halvdel af 2015 og er dermed en af verdens hurtigst voksende byer indenfor turisme”.

Burkhard Kieker, CEO for VisitBerlin: “Vi oplever overbevisende besøgstal ikke mindst fra Asien og Brasilien”.

Overnatninger fra flere asiatiske lande og Israel steg voldsomt. Fra Kina var væksten 30%. fra Israel 24,7%, og fra Sydkorea 44,6%. Gæsterne fra Brasilien og USA øgede deres antal overnatninger med henholdsvis 27,7% og 16%.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.