Besøgsrekord for Stockholm

De kommercielle hotelovernatninger i Stockholm satte rekord i sommersæsonen, med en vækst på 4% i perioden juni-august i forhold til sidste år.

Det er de privatrejsende, som fortsætter med at drive udviklingen frem, trods en afmatning på flere markeder. Besøgene fra sydeuropæiske markeder, som Italien og Spanien er reduceret, men det opvejes af fornyet fremgang fra USA og fortsat vækst fra Rusland og Polen, skriver travelreport.se.

Hotellernes indtægter for udlejede værelser rum var totalt godt 1,7 milliarder svenske kroner, en stigning på 41 millioner fra sidste år. De fleste af Stockholms sommerturister var fra Tyskland (245.000), derefter følger USA (133.000), Norge (99.000), Storbritannien (90.000) og Finland (73.000).

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.