Best Western får fælles nordisk organisation

hotelFra årsskiftet slås Best Westerns nationale afdelinger i Danmark, Norge og Sverige sammen til én fælles, Best Western Scandinavia.

Med over 130 medlemshoteller i Norden vil kæden med den nye organisation få ny styrke til at møde konkurrenterne fra de andre store hotelkæder.

”For medlemshotellerne i Norge vil Best Western Scandinavia betyde flere og stærkere ressourcer til salg-, markedsføring- og teknologitjenester i en stærk skandinavisk Best Western-organisation,” siger Hege Ramm, country manager for Best Western i Norge, til Boarding.no

Hovedkontoret til Best Western Scandinavia vil blive i Stockholm med Johan Kukacka som direktør. Det vil være lokale landskontorer i Oslo og København, ledet af hhv. Hege Ramm og Søren Nystrøm.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.