Bestil last minute rejsen på iPhone

”Kundeundersøgelserne fortæller, at det væsentligste ud over selve rejseproduktet er, at bookingen er nem. Med en ny applikation på iPhone, som gratis kan downloades, kan man finde sin næste last minute rejse med Apollo i en fart. Det bliver ikke nemmere og mere fleksibelt”, siger PR-chef i Apollo, Rikke Koks Andreassen.

”iPhonen kan vise, hvilke lufthavne Apollo har last minute rejser fra og på hvilke tidspunkter. I fritekstfeltet kan man søge den rejse, man ønsker. Der kan også bookes en rejse direkte via iPhonen, så hvor og når som helst kan rejsen bookes. iPhone er i eksplosiv vækst herhjemme og har en cool-faktor og Apollo er det første selskab i Danmark, med dette tilbud”.

Apollo er pionerer med interaktiv og moderne kommunikation med forbrugerne. apollorejser.dk har vundet priser for brugervenlighed, og internetandelen af al handel hos Apollo ligger på 60 – 70%. Samtlige  Apollos kataloger udgives som E-magasiner.

”Den moderne tilgang er afgørende. Med iPhone tilføjer vi en moderne kommunikationskanal, og det er vi stolte af”, slutter Rikke Koks Andreassen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.