Betaler gerne for mere benplads

Det er de første erfaringer Star Tour har gjort efter man har tilbudt muligheden for ekstra benplads mod betaling på lange charterrejser. Prisen på 3.500 kr pr tur til Den Dominikanske Republik afskrækker ikke, skriver politiken.dk.

 

Ifølge salgsdirektør Stig Elling fra Star Tour ser det ud til, at den nye Premium Class bliver ’revet væk’. Også de næstbedste pladser – Blue Comfort – har pænt gang i salget og her er der også lidt bedre benplads end på økonomiklassen ’Charter’.

Indtil videre tilbydes den ekstra plads kun i et af Star Tours fly – en Boeing 767, der udelukkende flyver på de lange rejser. Her er der også adgang til underholdningssystem med skærme ved alle pladser, men det lægger kunderne ikke særlig vægt på

Spies har længe tilbudt mere plads mod ekstra betaling. Her har flyene dog kun to klasser, men her er der også rift om sæderne med den ekstra benplads.

”Vi har haft Royal Class i otte år. Den er meget populær og bliver altid solgt først. Der er altid et publikum, der godt vil betale de 2.500 kr. for lidt ekstra luksus”, siger informationschef Torben Andersen, MyTravel/Spies.

Skrevet af Flemming Juul