MyTravel kan præsentere overskud på alle fronter


For flyselskabet MyTravel Airways blev resultatet i 2005 på hele 192 millioner kr. Året før var det på 130 millioner kr., mens resultatet i 2003 var på 39 millioner kr. Dermed bidrager Skandinaviens største charterflyselskab væsentligt til det rekordresultat MyTravel Northern Europe samtidig kunne annoncere.

Den danske del af rejsekoncernen, der består af
Spies, Ving, Tjæreborg, Skibby Rejser, får for samme periode et resultat på 113 millioner kr. mod 48 millioner kr. året før. Samlet set bidrager de danske selskaber altså med 305 millioner kr.

På internettet alene havde MyTravel i 2005 en omsætning på internettet alene på 417 mio. kr.

”Danskerne har for alvor taget internettets muligheder til sig. 30 procent af vores gæster har i 2005 købt deres rejse på nettet – det er en stigning på 34 procent i forhold til året før. I 2005 er vores arrangørers kataloger blevet hentet mere end 1,7 mio. gange på nettet. De sidste tre uger har man desuden kunnet finde vores sommerkatalog for 2006 på nettet. I den periode
har vores gæster hentet dele af eller hele kataloget 210.000 gange. Det er mere end 10.000 gange om dagen i gennemsnit,” siger Bjarne Hornbek, administrerende direktør i MyTravel.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.